il2... broke...

Discussion in 'IL-2 Sturmovik Pilot's Lounge' started by jinjinweiwei, Nov 4, 2005.

  1. jinjinweiwei

    jinjinweiwei Member

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    i just found out somehow when i am trying to load il2 it will just show the starting picture then... nothing happenes... why is it? can someone help me? plz... :(
     
  2. lesofprimus

    lesofprimus Active Member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Messages:
    19,162
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Occupation:
    Communications
    Location:
    Long Island Native in Mississippi
    Home Page:
    Sounds like the executable file is corrupt.... Seems like u'll have to reinstall.....
     
  3. Nonskimmer

    Nonskimmer Active Member

    Joined:
    Nov 11, 2004
    Messages:
    8,848
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    36
    Occupation:
    Naval Electronics Technician
    Location:
    Halifax, Nova Scotia
    Yep, that's what it sounds like to me too.
     
  4. cheddar cheese

    cheddar cheese Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Messages:
    20,349
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Occupation:
    Student
    Location:
    WSM, England
    That happened to me a while back...a reinstall and it will work fine.
     
  5. jinjinweiwei

    jinjinweiwei Member

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    thx i reinstalled it n patched it too! :D i can fly now hahaha
     
Loading...

Share This Page