Seems like I cannot edit my posts afterwards anymore?

Discussion in 'Errors / Problems' started by Marcel, Aug 31, 2017.

  1. Marcel

    Marcel Administrator
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Sep 19, 2006
    Messages:
    7,322
    Likes Received:
    716
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Bioinformatician
    Location:
    Dordrecht
    Ratings:
    +847 / 0 / -0
    Looks like I don't have an edit link with my posts anymore, so I cannot repair typos etc.

    edit: correction, this new post I seem to be able to do just that??
     
  2. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    53,760
    Likes Received:
    3,467
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Ratings:
    +4,875 / 2 / -1
    The new post window doesn't have the button,, just the already sent ones.

    Isn't there the Edit button or it is but no action while clicking? I see you have edited your post above.
     
  3. Marcel

    Marcel Administrator
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Sep 19, 2006
    Messages:
    7,322
    Likes Received:
    716
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Bioinformatician
    Location:
    Dordrecht
    Ratings:
    +847 / 0 / -0
    Looks like horse's management actions of the last few days causes my older posts (= before the weekend) to be un-editable. A post I make now seems to get the edit button again. No biggy, was just wondering if it was just me.
     
  4. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    53,760
    Likes Received:
    3,467
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Ratings:
    +4,875 / 2 / -1
    Grasped. I have had a similar issue with the Replay button but it was the Adblock "fault" that blocked it. Anyway post two links to your threads/posts you can't edit. They will be checked.
     
  5. DerAdlerIstGelandet

    DerAdlerIstGelandet Der Crew Chief
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Nov 8, 2004
    Messages:
    42,041
    Likes Received:
    867
    Trophy Points:
    113
    Location:
    USA/Germany
    Ratings:
    +1,132 / 0 / -3
    We will get it all worked out.
     
  6. Robert Porter

    Robert Porter Well-Known Member

    Joined:
    Sep 9, 2016
    Messages:
    3,273
    Likes Received:
    446
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Programmer Analyst
    Location:
    Raleigh NC
    Home Page:
    Ratings:
    +1,000 / 5 / -0
    There is a setting in the forum software that can cause posts older than a set period to become locked. For forums like this it is usually turned off, but it is a legal requirement for some forums. It is possible that with updates being installed to the forum that this setting was inadvertently turned on.
     
  7. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    53,760
    Likes Received:
    3,467
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Ratings:
    +4,875 / 2 / -1
    Jusst checked on my very old posts ( from 2009 e.g.. ) and there is no trouble with their edition both the text only and the attachement as well. So it is not what you suggested. In the case it would affect all of old posts but not Marcel's sending only.
     
  8. fubar57

    fubar57 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    13,334
    Likes Received:
    1,613
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Heavy Equipment Operator
    Location:
    Jungles of Canada
    Ratings:
    +2,323 / 2 / -2
    Just logged on and noticed the same as Marcel. I was able to edit last night, fixing typos that I always noticed 3 seconds after I hit Post.

    upload_2017-8-31_8-43-33.png
    LMAO.....and like Marcel, I know have the Edit button
     
  9. Marcel

    Marcel Administrator
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Sep 19, 2006
    Messages:
    7,322
    Likes Received:
    716
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Bioinformatician
    Location:
    Dordrecht
    Ratings:
    +847 / 0 / -0
    Wojtek, I'll first check the Ajax calls when I got time. But as it doesn't affect you, I think we should not lose to much time on this issue as it might be only my problem.
     
  10. horseUSA

    horseUSA Administrator
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Mar 10, 2003
    Messages:
    2,355
    Likes Received:
    91
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Florida, USA
    Home Page:
    Ratings:
    +111 / 0 / -0
    Fixed, was updating permissions and it go changed.
     
    • Like Like x 2
  11. Robert Porter

    Robert Porter Well-Known Member

    Joined:
    Sep 9, 2016
    Messages:
    3,273
    Likes Received:
    446
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Programmer Analyst
    Location:
    Raleigh NC
    Home Page:
    Ratings:
    +1,000 / 5 / -0
    You are an admin so the setting does not affect you. I cannot edit my old posts either. **EDIT I can now.
     
  12. horseUSA

    horseUSA Administrator
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Mar 10, 2003
    Messages:
    2,355
    Likes Received:
    91
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Florida, USA
    Home Page:
    Ratings:
    +111 / 0 / -0
    good to know
     
    • Like Like x 1
Loading...

Share This Page