Server Glitches :: Post them here

Discussion in 'Errors / Problems' started by horseUSA, Oct 23, 2014.

  1. horseUSA

    horseUSA Administrator
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Mar 10, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Florida, USA
    Home Page:
    New thread for server/forum issues.
    I'm calling the php error in class_core.php fixed
    Also the php warning on who's online fixed
     
  2. Thorlifter

    Thorlifter Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    7,911
    Likes Received:
    189
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    IT Nerd
    Location:
    Dallas, Tx Jubail, Saudi Arabia
    I never got any of the errors, but I can tell you it's running MUCH faster!

    Thanks for your hard work!!!!
     
    • Like Like x 1
  3. GrauGeist

    GrauGeist Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    15,211
    Likes Received:
    2,047
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Public Safety Automotive Technician
    Location:
    Redding, California
    Home Page:
    Just had a series of Database Issues this morning, starting with my first attempt at loading /forum/ at 8:35 a.m. (pacific)

    I tried refreshing, got the VBulletin error message and then I recieved a Safari "page not found" screen.
     
  4. horseUSA

    horseUSA Administrator
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Mar 10, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Florida, USA
    Home Page:
    Yes I am working an intermittent database issue currently. Thanks
     
  5. horseUSA

    horseUSA Administrator
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Mar 10, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Florida, USA
    Home Page:
    Looking like I've got the database connection issue under control. If you notice it please let me know, but should be fixed now.
     
  6. fubar57

    fubar57 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    11,131
    Likes Received:
    1,048
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Heavy Equipment Operator
    Location:
    Jungles of Canada
    Thanks for all your work Horse.

    Geo
     
    • Like Like x 1
  7. fubar57

    fubar57 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    11,131
    Likes Received:
    1,048
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Heavy Equipment Operator
    Location:
    Jungles of Canada
    This is a first for me as the site has been running great for a while now. Only lasted a few seconds.

    Capture.JPG

    Geo
     
  8. fubar57

    fubar57 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    11,131
    Likes Received:
    1,048
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Heavy Equipment Operator
    Location:
    Jungles of Canada
    Second one...

    Capture.JPG

    Geo
     
  9. GrauGeist

    GrauGeist Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    15,211
    Likes Received:
    2,047
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Public Safety Automotive Technician
    Location:
    Redding, California
    Home Page:
    Haven't gotten error yet, but wow, did the server slow down today...

    Started getting weird about 11:00 a.m. (Pacific) and has been struggling ever since.
     
  10. fubar57

    fubar57 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    11,131
    Likes Received:
    1,048
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Heavy Equipment Operator
    Location:
    Jungles of Canada
    This is a new one...

    Capture.JPG

    Geo
     
  11. Thorlifter

    Thorlifter Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    7,911
    Likes Received:
    189
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    IT Nerd
    Location:
    Dallas, Tx Jubail, Saudi Arabia
    Fubar, that just shows the page didn't completely load, probably timed out.

    I think the server bug finally bit me. I haven't had any issues until today. SUPER SLOW!

    Using Firefox, when I click on a link it shows "Connecting to ww2air.ww2aircraftnet.netdna-cdn.com...."

    Uhhhh, I don't think that's the website. LOL. Each page takes about 6 or 7 minutes to load.
     
  12. fubar57

    fubar57 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    11,131
    Likes Received:
    1,048
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Heavy Equipment Operator
    Location:
    Jungles of Canada
    Still getting that page every time I click on the Forum Button.
     
  13. Shinpachi

    Shinpachi Well-Known Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    6,823
    Likes Received:
    1,020
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    CGI Creator
    Location:
    Osaka
    My PC trouble has turned out to be in the mouse not in the forum :lol:
     
  14. Thorlifter

    Thorlifter Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    7,911
    Likes Received:
    189
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    IT Nerd
    Location:
    Dallas, Tx Jubail, Saudi Arabia
    I'm glad that is all it was for you Shinpachi. It's been acting this way for me on two different computers located in different parts of the city.
     
  15. Crimea_River

    Crimea_River Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    25,187
    Likes Received:
    963
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Calgary
    Extremely slow today. See ya later.....
     
  16. GrauGeist

    GrauGeist Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    15,211
    Likes Received:
    2,047
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Public Safety Automotive Technician
    Location:
    Redding, California
    Home Page:
    that ww2air.ww2aircraftnet.netdna-cdn.com is the "entry" point of the Content Delivery Network. and seems to be evident when going to the site without being logged in.

    Try clicking directly on http://www.ww2aircraft.net/forum/ or cut-n-past it directly into your browser to see if that helps...
     
  17. fubar57

    fubar57 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    11,131
    Likes Received:
    1,048
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Heavy Equipment Operator
    Location:
    Jungles of Canada
    Still get that staggered forum page I posted earlier Dave. It's just the Forum page that's affected, no problems going to threads though it is slow.

    Geo
     
  18. GrauGeist

    GrauGeist Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    15,211
    Likes Received:
    2,047
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Public Safety Automotive Technician
    Location:
    Redding, California
    Home Page:
    From what I can see, that last screenshot you posted looks like the CSS coding wasn't being "read" by your browser properly.
     
  19. fubar57

    fubar57 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    11,131
    Likes Received:
    1,048
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Heavy Equipment Operator
    Location:
    Jungles of Canada
    #19 fubar57, Nov 3, 2014
    Last edited: Nov 3, 2014
    Just tried Chrome, couldn't even log in.

    Geo

    EDIT: Finally able to log into the site on Chrome. This is what my Fluid WW2 Update page looks like.

    Capture.JPG
     
  20. GrauGeist

    GrauGeist Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    15,211
    Likes Received:
    2,047
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Public Safety Automotive Technician
    Location:
    Redding, California
    Home Page:
    yeah, something is preventing the script to run properly...
     
Loading...

Share This Page