Font Colors

Discussion in 'Corrections / Suggestions' started by Njaco, Aug 7, 2011.

  1. Njaco

    Njaco The Pop-Tart Whisperer
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    22,825
    Likes Received:
    1,002
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Animal Control Officer
    Location:
    Southern New Jersey
    Ratings:
    +1,129 / 1 / -1
    Just noticed that font colors are missing from the Reply options.
     
  2. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    53,783
    Likes Received:
    3,471
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Ratings:
    +4,880 / 2 / -1
    Humm... There is the Black A icon for getting colour of text. I have checked it both here and Go Advanced option. All is fine I think.
     
  3. Njaco

    Njaco The Pop-Tart Whisperer
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    22,825
    Likes Received:
    1,002
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Animal Control Officer
    Location:
    Southern New Jersey
    Ratings:
    +1,129 / 1 / -1
    wow, mines missing. might be my PC. Thanks.
     
  4. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    53,783
    Likes Received:
    3,471
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Ratings:
    +4,880 / 2 / -1
    Is that one you have had problems ?
     
  5. GrauGeist

    GrauGeist Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    15,341
    Likes Received:
    2,174
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Public Safety Automotive Technician
    Location:
    Redding, California
    Home Page:
    Ratings:
    +2,615 / 8 / -5
    I have mine...
     

    Attached Files:

  6. Aaron Brooks Wolters

    Aaron Brooks Wolters Well-Known Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    15,647
    Likes Received:
    361
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Auto Restoration
    Location:
    Abingdon, VA.
    Ratings:
    +400 / 0 / -0
  7. Njaco

    Njaco The Pop-Tart Whisperer
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    22,825
    Likes Received:
    1,002
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Animal Control Officer
    Location:
    Southern New Jersey
    Ratings:
    +1,129 / 1 / -1
    Incredible. You wouldn't believe what I have going across the top of the reply box. Looks like colored TV snow.This problem appears to be on my screen and not the forum.

    Wurger, this is my laptop. My main PC is shot for internet.
     
  8. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    53,783
    Likes Received:
    3,471
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Ratings:
    +4,880 / 2 / -1
    I see Njaco. What about recent updatings... have these been installed? What net browser do you use with the laptop?
     
  9. Crimea_River

    Crimea_River Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    27,455
    Likes Received:
    1,576
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Calgary
    Ratings:
    +2,180 / 4 / -2
  10. Njaco

    Njaco The Pop-Tart Whisperer
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    22,825
    Likes Received:
    1,002
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Animal Control Officer
    Location:
    Southern New Jersey
    Ratings:
    +1,129 / 1 / -1
    har-de-har-har.

    Its the laptop. Don't know why but its sometimes loading very slow and eveything gets jumbles and lost for some reason.

    Carry on.......
     
  11. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    53,783
    Likes Received:
    3,471
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Ratings:
    +4,880 / 2 / -1
    I suggest checking on how much of the RAM there is and what kind of the Windows you use. Also I would suggest running Defrag of the HDD there.
     
  12. Njaco

    Njaco The Pop-Tart Whisperer
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    22,825
    Likes Received:
    1,002
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Animal Control Officer
    Location:
    Southern New Jersey
    Ratings:
    +1,129 / 1 / -1
    thanks! Defrag probably best route as I don't think its been done for awhile.
     
  13. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    53,783
    Likes Received:
    3,471
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Ratings:
    +4,880 / 2 / -1
    You'r welcome.
     
Loading...

Share This Page