"My Posts" Function Not Working

Discussion in 'Errors / Problems' started by buffnut453, Aug 7, 2013.

  1. buffnut453

    buffnut453 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    2,174
    Likes Received:
    227
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Location:
    Virginia, US of A
    #1 buffnut453, Aug 7, 2013
    Last edited: Aug 7, 2013
    Any attempt to view "My Threads", "My Posts" or "My Replies" results in the following error:

    Oops! An error occurred: connection to 127.0.0.1:3312 failed (errno=111, msg=Connection refused)


    UPDATE: I get the same problem when trying to use the Search function.
     
  2. fubar57

    fubar57 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,046
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Heavy Equipment Operator
    Location:
    Jungles of Canada
    It's been that way since the crash. They are working on it and I can't remember where I posted.

    Geo
     
  3. DerAdlerIstGelandet

    DerAdlerIstGelandet Der Crew Chief
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Nov 8, 2004
    Messages:
    41,767
    Likes Received:
    684
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A&P - Aircraft Technician
    Location:
    USA/Germany
    We are well aware of it. Pretty hard to get anything done thought without Horse around.

    We are working on it, and hopefully we will have this forum up and running as soon as possible.
     
Loading...

Share This Page