Static or Ram

Discussion in 'Aviation' started by thedab, Jun 18, 2014.

  1. thedab

    thedab Member

    Joined:
    Apr 21, 2013
    Messages:
    113
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Location:
    norwich
    #1 thedab, Jun 18, 2014
    Last edited: Jun 18, 2014
    Is this power output for BMW801 card Static or Ram??

    fw190-a5manual-pg11.jpg

    thanks
     
  2. mhuxt

    mhuxt Active Member

    Joined:
    Jul 16, 2004
    Messages:
    826
    Likes Received:
    72
    Trophy Points:
    28
    #2 mhuxt, Jun 18, 2014
    Last edited: Jun 18, 2014
    • Like Like x 1
  3. tomo pauk

    tomo pauk Creator of Interesting Threads

    Joined:
    Apr 3, 2008
    Messages:
    7,995
    Likes Received:
    438
    Trophy Points:
    83
    Indeed, "ohne Staudruck" would roughly translate in "no ram".
     
    • Like Like x 1
  4. thedab

    thedab Member

    Joined:
    Apr 21, 2013
    Messages:
    113
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Location:
    norwich
    That's cool Thanks a lot
     
Loading...

Share This Page