Image posting

Discussion in 'Errors / Problems' started by gumbyk, Apr 10, 2014.

  1. gumbyk

    gumbyk Well-Known Member

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    1,696
    Likes Received:
    227
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    Aviation QMS/SMS consultant
    Location:
    Blenheim
    Ratings:
    +261 / 1 / -0
    I can't seem to post images for some reason.
    If I try to click on the post images button, the screen dims, but the upload box never appears.
    It works ok for the video upload though.

    Any ideas?
     
  2. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    53,751
    Likes Received:
    3,458
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Ratings:
    +4,863 / 2 / -1
    Do you use IE? If you do , probably it may be the problem with your net browser and the recent updates. I tried to open the upload selector today and no trouble here.
     
  3. gumbyk

    gumbyk Well-Known Member

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    1,696
    Likes Received:
    227
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    Aviation QMS/SMS consultant
    Location:
    Blenheim
    Ratings:
    +261 / 1 / -0
    But its weird that the upload selector works for video uploads, but not images


    seems to work if I just attach it as a file...
     

    Attached Files:

  4. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    53,751
    Likes Received:
    3,458
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Ratings:
    +4,863 / 2 / -1
    If the way of attaching works, the another one should do that too. Just attached a couple of pictures with the Insert Line option without any problem.
     
  5. gumbyk

    gumbyk Well-Known Member

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    1,696
    Likes Received:
    227
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    Aviation QMS/SMS consultant
    Location:
    Blenheim
    Ratings:
    +261 / 1 / -0
    I just seem to be having problems with the image upload selector.

    Weird...
     
  6. Shinpachi

    Shinpachi Well-Known Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    7,613
    Likes Received:
    1,266
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    CGI Creator
    Location:
    Osaka
    Ratings:
    +1,842 / 1 / -1
    What nice photos! :shock:
     
  7. GrauGeist

    GrauGeist Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    15,341
    Likes Received:
    2,174
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Public Safety Automotive Technician
    Location:
    Redding, California
    Home Page:
    Ratings:
    +2,615 / 8 / -5
    I haven't had any difficulties adding photos, either on PC (Firefox) or the iPad, and I agree with Shinpachi, great photos!
     
  8. gumbyk

    gumbyk Well-Known Member

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    1,696
    Likes Received:
    227
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    Aviation QMS/SMS consultant
    Location:
    Blenheim
    Ratings:
    +261 / 1 / -0
    Yeah, we were lucky enough to be airside when they viewed the aircraft. William declined the opportunity to climb aboard the German triplane, but jumped at the Pup!
     
  9. nuuumannn

    nuuumannn Well-Known Member

    Joined:
    Oct 12, 2011
    Messages:
    3,872
    Likes Received:
    472
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Aircraft Engineer
    Location:
    Nelson
    Ratings:
    +559 / 0 / -1
    Hold on a minute, is that.... naaah. ;)
     
Loading...

Share This Page