Microsoft flight simulator X

Discussion in 'MSFS..Flight Simulator' started by Alxg, Aug 17, 2006.

  1. Alxg

    Alxg New Member

    Joined:
    Jul 27, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Here are some pictures:
    (This going to be great!!:D :D )
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. Maestro

    Maestro Active Member

    Joined:
    Apr 12, 2004
    Messages:
    2,890
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Occupation:
    Security Officer
    Location:
    Beaupré, Province of Québec, Canada
    Okay everyone, be prepared to buy a new computer because that game surely won't work on your current one. :shock:
     
  3. loomaluftwaffe

    loomaluftwaffe Active Member

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    1,864
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    I think that the Gameplay of most MS FS/CFS suck, but the graphics are good
     
  4. caboose105

    caboose105 New Member

    Joined:
    Dec 27, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    my computer can barley run it, but im getting more RAM and i have an
    Nvidia PNY GeForce 7600 GS, i have 1.2gigs of ram right now, wanting 2.2gigs. which i should have soon, also im getting a Nvidia PNY GeForce 7900 GS which is 32 times better than the computers original graphics card.8)
     
  5. Paul Krumrei

    Paul Krumrei New Member

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Occupation:
    Web Team Manager
    Location:
    Otsego, Minnesota
    Home Page:
    Get the new patch. My PC barely ran it, but after the newest patch it runs great!
     
  6. GunSmoke

    GunSmoke New Member

    Joined:
    Sep 10, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Occupation:
    retired
    Location:
    Reno Nv.
    I had problems with it till I put in the patch
     
Loading...

Share This Page