Problem with attachments

Discussion in 'Errors / Problems' started by Aaron Brooks Wolters, Nov 1, 2009.

  1. Aaron Brooks Wolters

    Aaron Brooks Wolters Well-Known Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    15,723
    Likes Received:
    339
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Auto Restoration
    Location:
    Abingdon, VA.
    The link in the attachments section at the bottom of the page is gone. Who stole it cause I really need it to post stuff. :dontknow:
     
  2. GrauGeist

    GrauGeist Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    15,221
    Likes Received:
    2,047
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Public Safety Automotive Technician
    Location:
    Redding, California
    Home Page:
    You mean the paperclip button in the quick reply area?
     
  3. Aaron Brooks Wolters

    Aaron Brooks Wolters Well-Known Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    15,723
    Likes Received:
    339
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Auto Restoration
    Location:
    Abingdon, VA.
    When you (Go Advance) it brings up another page. You scroll down to add attachments and click the link to bring up the little window with to Browse with. Well that little link is absent on my screen.
     
  4. vikingBerserker

    vikingBerserker Well-Known Member

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    24,093
    Likes Received:
    656
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Korporate Kontrolleur
    Location:
    South Carolina
    I just checked on mine and it's still there (Manage Attachments). You did send your monthly check to Horse didn't you???? :lol:
     
  5. Aaron Brooks Wolters

    Aaron Brooks Wolters Well-Known Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    15,723
    Likes Received:
    339
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Auto Restoration
    Location:
    Abingdon, VA.
  6. GrauGeist

    GrauGeist Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    15,221
    Likes Received:
    2,047
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Public Safety Automotive Technician
    Location:
    Redding, California
    Home Page:
    I never use the quick reply feature, I always use the "Post Reply" button. But just to be sure, I clicked the "Go Advanced" button in the quick reply area, and had the attachment button showing.

    Sooo...I think VB might be onto something here :evil4:

    Sorry man, don't know what else it could be...maybe try the Post Reply button and see if it's available that way?
     
  7. Aaron Brooks Wolters

    Aaron Brooks Wolters Well-Known Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    15,723
    Likes Received:
    339
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Auto Restoration
    Location:
    Abingdon, VA.
    #7 Aaron Brooks Wolters, Nov 1, 2009
    Last edited: Nov 1, 2009
    I'll give it a shot.:cool:
     
  8. Aaron Brooks Wolters

    Aaron Brooks Wolters Well-Known Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    15,723
    Likes Received:
    339
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Auto Restoration
    Location:
    Abingdon, VA.
    That didn't work either.:(
     
  9. Gnomey

    Gnomey World Travelling Doctor
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Nov 28, 2004
    Messages:
    41,790
    Likes Received:
    519
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Doctor
    Location:
    Portsmouth / Royal Deeside, UK
    Home Page:
    It is certainly still there for me. Not sure what is wrong at your end.
     
  10. Aaron Brooks Wolters

    Aaron Brooks Wolters Well-Known Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    15,723
    Likes Received:
    339
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Auto Restoration
    Location:
    Abingdon, VA.
    It's back. Thank you guys for checking into it!:thumbright:
     
Loading...

Share This Page