Remote control models

Discussion in 'Modeling' started by FW-190, Nov 29, 2012.

  1. FW-190

    FW-190 New Member

    Joined:
    Feb 19, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Occupation:
    Volunteer at FAM, RCAC, 6th grade
    Location:
    In your face
    So, who here flies remote control aircraft, I have an aeronca champ, carbon cub, p-51, SE5, and a Gee Bee, I will soon be getting more
     
  2. Bryan McLarty

    Bryan McLarty New Member

    Joined:
    Dec 30, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Occupation:
    General Dentist
    Location:
    Lubbock, TX
    Hi, FW! I'm an RC pilot. Let me get a few pics out:
     

    Attached Files:

  3. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,539
    Likes Received:
    1,412
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Looking great Gents... but why are these so large? We require re-sizing down of all large image to 800 pixels in the width before posting here..
     
  4. Bryan McLarty

    Bryan McLarty New Member

    Joined:
    Dec 30, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Occupation:
    General Dentist
    Location:
    Lubbock, TX
    Sorry! Do I have to do all of that tedious photo work first, or will your fancy forum software do it for me? I'm a newbie here.
     
  5. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,539
    Likes Received:
    1,412
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Yes it would be appreciated if you did the job firstly. Our forum system does that to all images wider than 800 pixels automatically. But it doesn't matter because an image is adjusted to the screen only and its file of 3.5MB is still the same large one. And many members ,who use "weaker" computers, can have a problem with uploading of pages. Here you are an example. I resized two of yours pictures down. The first with the Sopwith Camel was of 3.5MB initially now it is of 524.8KB. The one with the Spitfire was of 3.48MB , now 509.7KB only. But there has nothing been changed with their displaying on the screen. Am I right?
     

    Attached Files:

  6. Bryan McLarty

    Bryan McLarty New Member

    Joined:
    Dec 30, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Occupation:
    General Dentist
    Location:
    Lubbock, TX
    Right you are. My apologies. Will make an effort next time I post images.
     
Loading...

Share This Page