Missing attachments -- post them

Discussion in 'Errors / Problems' started by horseUSA, Oct 20, 2015.

  1. horseUSA

    horseUSA Administrator
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Mar 10, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Florida, USA
    Home Page:
    #1 horseUSA, Oct 20, 2015
    Last edited: Oct 20, 2015
    Please post if you notice any attachments or link either not working or returning a blank image.
    thanks
     
  2. GrauGeist

    GrauGeist Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    15,204
    Likes Received:
    2,040
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Public Safety Automotive Technician
    Location:
    Redding, California
    Home Page:
    • Like Like x 1
  3. horseUSA

    horseUSA Administrator
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Mar 10, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Florida, USA
    Home Page:
    Ok....well this is going to be a bitch to fix.

    Apparently when updated forum software to latest version -- it "fixed" a bug by deleting attachments that weren't properly attached to post.......well that's bullshit in my opinion.

    I have a backup of the data before transfer, so attachments are not lost. However, to get them to display I have to merge the old database with the new one -- so that's what I have to work on to properly add them.

    I just did a manual check and db modification along with recovering one image from that thread. It now shows. So, I know the steps and can confirm they work to recover attachments. Next step automate it -- cause there is a good 50,000+ to recover ;)
     
  4. T Bolt

    T Bolt Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    9,728
    Likes Received:
    194
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Bridge & Highway Construction Inspector
    Location:
    Chicago, Illinois
    #4 T Bolt, Oct 20, 2015
    Last edited: Oct 20, 2015
    I've noticed that the pictures in my older posts have disappeared

    Edit: I just had a look at my 1:1 cockpit thread which I've had going since 2010 and it looks like all the pictures I posted before April 2011 are gone
     
    • Like Like x 1
  5. horseUSA

    horseUSA Administrator
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Mar 10, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Florida, USA
    Home Page:
    I'm working on fix to recover them...just will take a little effort and testing. But they aren't lost - I recovered one manually to test.
     
  6. parsifal

    parsifal Well-Known Member

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Messages:
    10,678
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Urban Design/Strategic Studies Tutor
    Location:
    Orange NSW
    horse I already mentioned the 'This day In Europe thread", but now they seem to have come back....a big relief, thanks man.
     
  7. Crimea_River

    Crimea_River Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    25,168
    Likes Received:
    961
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Calgary
  8. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,677
    Likes Received:
    1,500
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    I went through the entire thread and all links there work. What attachmernt do you mean Andy?
     
  9. GrauGeist

    GrauGeist Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    15,204
    Likes Received:
    2,040
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Public Safety Automotive Technician
    Location:
    Redding, California
    Home Page:
    With well over 50,000 attachments (and sigs, etc.), it's going to take some time to transfer the old database over to the new one and get the server to adapt to the former attach/embed requests.
     
  10. Crimea_River

    Crimea_River Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    25,168
    Likes Received:
    961
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Calgary
    I was just there the other day and everything is gone. Take a look at this post. The picture Paul is referring to is not there. Happens in many others as well.

    Capture.JPG
     
  11. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,677
    Likes Received:
    1,500
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
  12. Njaco

    Njaco The Pop-Tart Whisperer
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    23,053
    Likes Received:
    994
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Animal Control Officer
    Location:
    Southern New Jersey
    I've noticed some of my very old threads with pics missing. Just blank. Checking my BoB thread now......


    EDIT: Yup, BoB thread wiped out.
     
  13. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,677
    Likes Received:
    1,500
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Our main Admin is till working on the forum soft. Just we need to wait a little bit.
     
  14. parsifal

    parsifal Well-Known Member

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Messages:
    10,678
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Urban Design/Strategic Studies Tutor
    Location:
    Orange NSW

    I went and had a look myself. seems okay from my screen now.....
     
  15. Njaco

    Njaco The Pop-Tart Whisperer
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    23,053
    Likes Received:
    994
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Animal Control Officer
    Location:
    Southern New Jersey
    Still missing. And...................................................... "Get Lucky" is wiped out! Oh, the horror!! :)
     
  16. GrauGeist

    GrauGeist Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    15,204
    Likes Received:
    2,040
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Public Safety Automotive Technician
    Location:
    Redding, California
    Home Page:
    #16 GrauGeist, Oct 25, 2015
    Last edited: Oct 25, 2015
    Also noticed several member's sigs missing like in this thread for example: Airframes, Crimea_River (and Micdrow's sig in Andy's screenshot) and Wurger.
     
  17. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,677
    Likes Received:
    1,500
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    #17 Wurger, Oct 26, 2015
    Last edited: Oct 26, 2015
    Yep... and also I can't see the bar with the Give me Bacon! / Likes - Like this post / Dislikes - Dislike this post menu.
     
  18. horseUSA

    horseUSA Administrator
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Mar 10, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Florida, USA
    Home Page:
    Can't see it anywhere? or just this thread? or just your posts?
     
  19. horseUSA

    horseUSA Administrator
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Mar 10, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Florida, USA
    Home Page:
    I've been working on the fix for attachments. Testing on backup database -- too make sure it works proper -- before running on live database.
     
    • Like Like x 2
  20. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,677
    Likes Received:
    1,500
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland

    I can't see them anywhere for my posts. Airframes seems to have the same problem with his siggy although the bar with the menu can be seen in his posts. And again I can't make the forums read by double clicking.
     
Loading...

Share This Page