imalko
Reactions
298

Profile posts Latest activity Postings Media About Post areas

  • E zao mi je za tvoj kompjuter, i meni se to jednom desilo, a sto je najgore, uglavnom sam bio izgubio stvari za fakultet - romani, beleske, seminarski radovi i sta sve ne. Kod mene evo nista novo, jos 4 ispita do kraja, pa sam malo zauzet. :D Ljubav - daleko al istabilno, radim na tome :) Problemi - kao sto ti kazes, svakodnevni kao i kod vecine ljudi sa ovih prostora. Nadam se da ce se situacija popraviti za sve nas :D Svidja mi se tvoja slika ( painting ).
    Pozdrav! :D Kako si? Nije me bilo dugo na forumu, nadam se da cu uspeti da se uhodam. Jel ima sta novo kod tebe? Ne vidim te cesto na Facebook-u. Nadam se da je sve ok kod tebe.
    Hi Igor how are you?

    I was curious how you do your brush painting cause it looks great!

    Regards,

    Harrison
    Ahoj - snažil som sa do diskusie o padákových strelcoch - kde bol aj môj tatko Jozef Lachký - poslať Ti nejaké fotky ale asi som to nezvládol - ohlás sa mi s mejlovou adresou - napravím to !
    Ja viem Igor, pozeral so to. Velmi ďakujem a sorry, zabúdol som ti poďakovať v danom príspevku...
    That's nice, Imalko. I've read that he flew Breguet bombers. What type of fighter did he flight during Civil War?
    Brazil also had an ace, but during WWII. He was Pierre Closterman, son of a French diplomat, born in Curitiba, Paraná. He is credit to have shot down 33 enemies piloting mostly a RAF Spitire.
    Thanks for the welcome words, Imalko. Servia is the birhtplace of famous ace Bozhko Petrovich, isn't it? Good to have you in the forum. Blessings.
    JG 4. Good one, thanks for that. My brain was dripping out of my ears trying to remember.

    29 years old eh? I remember 29. Eventually. :D
    Pozdrav

    Samo da kazem da je sve u redu posle operacije, ali jos ova predstojeca nedelja ce biti malo mirna. Ne mogu da sedim, da se puno krecem i tako.

    Puno srece i zdravlja
    Milos
    Pozdrav prijatelju

    Samo da kazem da cu ove nedelje, do cetvrtka ili petka, biti u vojnoj bonici u Novom Sadu zbog operacije koju moram da obavim. nista opasno ali mora se. Posle toga vracam se na posao za koji si me zamolio, samo sto do sada nisam bas imao srece u tome.

    Pozdrav i dovidjenja :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Back