Blank pages and new search pop up?

Discussion in 'Errors / Problems' started by Crimea_River, Feb 10, 2014.

  1. Crimea_River

    Crimea_River Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    25,188
    Likes Received:
    963
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Calgary
    Since the last site upgrades, I've noticed that some pages load blank. When I hit the back button and reload, it's fine.

    Probably not related but something new I noticed is this new pop-up now happening on every page load. Is this just me? (Note, my internet was down yesterday and is back up today and that's when this started.

    Capture.jpg
     
  2. fubar57

    fubar57 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    11,131
    Likes Received:
    1,048
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Heavy Equipment Operator
    Location:
    Jungles of Canada
    I get the blank page but thought it was just me. No popups.....yet.

    Geo
     
  3. Crimea_River

    Crimea_River Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    25,188
    Likes Received:
    963
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Calgary
    The popups are my problem so disregard. Don't know what happened but I'm getting them everywhere.

    The blank pages deserve investigation.
     
  4. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,747
    Likes Received:
    1,532
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Andy, in the pic above I can't see any blank page. To be honest I get a blank page from time to time too. Refreshing of it helps every time. However it is a net browser responsible for displaying of sites. So I would check its settings firstly. If there was aproblem with your server it might have caused the problem. But I'll check on the board via the ACP although nothing has been changed.
     
  5. Airframes

    Airframes Benevolens Magister

    Joined:
    Aug 24, 2008
    Messages:
    47,716
    Likes Received:
    1,421
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Retired
    Location:
    Cheshire, UK
    Yep, I get the blank page thing quite often. Also been getting a number of 'Internal Server Error' notices.
     
  6. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,747
    Likes Received:
    1,532
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Terry do you use the Adblock soft?
     
  7. Airframes

    Airframes Benevolens Magister

    Joined:
    Aug 24, 2008
    Messages:
    47,716
    Likes Received:
    1,421
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Retired
    Location:
    Cheshire, UK
    Yes my friend. I've noticed that there are no longer 'real' adverts on the forum, just either coloured title blocks for ads (two at the top of each page),in green boxes, or sometimes something like, for example, 'a car', 'b best car', shown in blue.
    EDIT: At the moment, this page is showing 'a Error', 'b Error 14', in blue.
     
  8. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,747
    Likes Received:
    1,532
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Humm.. it seems your soft can't display these adds.
     
  9. Crimea_River

    Crimea_River Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    25,188
    Likes Received:
    963
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Calgary
    I'm using adblock as well but it doesn't stop these pop-ups. I know the pop-ups aren't a site issue. Tried everything on Google Chrome help but nothing's fixed it. Also ran a virus scan twice - nada.

    Wojtek, the screenshot I posted was intended to show the pop-up which takes up the left side of every post. F!cking annoying.

    The blank pages started with me as soon as the last bunch of mods were done a few weeks ago.
     
  10. Catch22

    Catch22 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Messages:
    9,562
    Likes Received:
    64
    Trophy Points:
    48
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Graphic Designer
    Location:
    Edmonton, Alberta
    Home Page:
    I've got the same thing regarding the blank page Andy, also using Chrome, but on a Mac. Definitely something to do with the site. I get it with Facebook as well. That said, it only started with Facebook after I installed AdBlock, so that could have something to do with it as well.
     
  11. Crimea_River

    Crimea_River Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    25,188
    Likes Received:
    963
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Calgary
    I had adblock for over a year and it was fine until a few weeks ago.
     
  12. GrauGeist

    GrauGeist Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    15,211
    Likes Received:
    2,047
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Public Safety Automotive Technician
    Location:
    Redding, California
    Home Page:
    I've been getting the occasional blank page on Firefox and IE but not the iPad, but when a page loads up blank, I just refresh the page and it appears without a hitch.

    I did notice that you have to double-click the "go back" button now. Took me a few times to figure that one out! :lol:

    I do have a boe to pick about the Chikta pop-up ad, though. That POS fails to load occasionally and when it does, it stalls the page from loading in Firefox AND if that weren't fun enough, it floats half-way up the page on the iPad (Safari browser) blocking my view of the page content. Half the time, I can press the "X" and make it go away, but when I can't, I just leave the site and go do other things.

    Life's too short, ya' know? :lol:
     
  13. Vic Balshaw

    Vic Balshaw Well-Known Member

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Messages:
    13,125
    Likes Received:
    217
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    Retired
    Location:
    Canberra
    Me to on both counts, thought it was just my temperamental machine.
     
  14. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,747
    Likes Received:
    1,532
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Gents,

    The most ( about 99% ) problems with displaying of pages is caused by the Adblock soft or incorrect settings of either the net browser or the Adblock. As it was mentioned by Cory he got it with the Facebook site too. So it can't be problem with the site only because it happens to others too. Also I have been getting the blank page on the Firefox from time to time. I have check on it and the problem is that there are lost the sources of a such page. It may happen because of blocking of a couple of a page elements eg.. adds. It would indicate the problem with the Adblock rather than the site. Refreshing of the page helps usually like GG said.

    As far as the Chikta pop-up is concerned... I have added it to the Adblock list for blocking. No the pop-up windows so far.

    screen1.jpg

    If you want you always can stop blocking either for the site or for the site only. I hope enybody knows how to use the Adblock , I mean , adding of an element for blocking and making the option disabled.

    screen2.jpg
     
  15. Crimea_River

    Crimea_River Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    25,188
    Likes Received:
    963
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Calgary
    Solved the pop ups. Found a rogue search program had somehow installed itself on my machine and deleted it.
     
  16. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,747
    Likes Received:
    1,532
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
  17. Crimea_River

    Crimea_River Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    25,188
    Likes Received:
    963
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Calgary
    Spoke too soon. Pop-ups everywhere....:cry:
     
  18. Marcel

    Marcel Well-Known Member

    Joined:
    Sep 19, 2006
    Messages:
    6,977
    Likes Received:
    570
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Bioinformatician
    Location:
    Dordrecht
    These 'search programms' are actually quite nasty and difficult to remove. I'm guessing that it appeared to be uninstalled, but it is still there. Which one do you have?
     
  19. Crimea_River

    Crimea_River Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    25,188
    Likes Received:
    963
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Calgary
    Actually, I don't remember the name of the one I removed. Tried a scan with Malware bytes and it found 57 instance of this guy:

    Capture.jpg

    Removing those files did the trick.
     
  20. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,747
    Likes Received:
    1,532
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Oh boy...
     
Loading...

Share This Page