A GLITCH IN THE MATRIX

Discussion in 'Errors / Problems' started by fubar57, Jan 22, 2016.

  1. fubar57

    fubar57 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,046
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Heavy Equipment Operator
    Location:
    Jungles of Canada
    Some but all threads started to look like this.

    glitch.jpg
     
  2. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,610
    Likes Received:
    1,452
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Check if you have the Java updated. Today there was updating to SE8 U71.
     
  3. fubar57

    fubar57 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,046
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Heavy Equipment Operator
    Location:
    Jungles of Canada
    Just a few threads, Snautzer01s and V2s. When I went back a few minutes later they were normal.


    Geo
     
  4. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,610
    Likes Received:
    1,452
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    It looks like something was changed. I haven't had any troubles .
     
  5. Gnomey

    Gnomey World Travelling Doctor
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Nov 28, 2004
    Messages:
    41,740
    Likes Received:
    517
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Doctor
    Location:
    Portsmouth / Royal Deeside, UK
    Home Page:
    Happened to me for about 30 mins or so yesterday but then sorted itself out and has been fine since.
     
  6. fubar57

    fubar57 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,046
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Heavy Equipment Operator
    Location:
    Jungles of Canada
    Forum getting a little wonky from about 0745 my time.

    Untitled2.jpg Capture3.JPG

    Geo
     
  7. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,610
    Likes Received:
    1,452
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Horse was working on something I would say. I saw him being on line at that time..
     
  8. horseUSA

    horseUSA Administrator
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Mar 10, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Florida, USA
    Home Page:
    yea...still trying to tweak some of the cache settings. looks like you got caught between. if that happens just reload page, should pull down all resources.

    edit: actually tweaking many things...still cleaning up from change. trying to get features up and parity with content.
     
  9. fubar57

    fubar57 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,046
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Heavy Equipment Operator
    Location:
    Jungles of Canada
    Thanks Mr. Horse, outstanding job you're doing with the changes. Takes a bit of getting used to but I'm slowly making it work.


    Geo
     
    • Like Like x 1
  10. fubar57

    fubar57 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,046
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Heavy Equipment Operator
    Location:
    Jungles of Canada
    Added new post a few minutes ago and the word "New" was added to the beginning of the post.


    Geo
     
  11. Marcel

    Marcel Well-Known Member

    Joined:
    Sep 19, 2006
    Messages:
    6,976
    Likes Received:
    570
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Bioinformatician
    Location:
    Dordrecht
    Actually Wojtek, is the site really using Java? I thought everybody moved away from that, being insecure and all? I haven't installed Java on my Linux machine and everything seems to work fine.
     
  12. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,610
    Likes Received:
    1,452
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    To be honest I didn't check on that. I have the Java installed and no problems with the forum script that many of you has reported so far.
     
  13. fubar57

    fubar57 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,046
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Heavy Equipment Operator
    Location:
    Jungles of Canada
    Updated yesterday. I made a post just prior and nothing was noticed.


    Geo
     
  14. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,610
    Likes Received:
    1,452
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
  15. fubar57

    fubar57 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,046
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Heavy Equipment Operator
    Location:
    Jungles of Canada
    All good, sir.


    Geo
     
  16. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,610
    Likes Received:
    1,452
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    That's good. :)
     
  17. Crimea_River

    Crimea_River Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    25,141
    Likes Received:
    960
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Calgary
    issue posted here as well. I still see the stacked display sometimes as well with the icons and reply panes all out of order.
     
  18. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,610
    Likes Received:
    1,452
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Really not sure what the reason for that can be. I spend a lot of time here and any of these issues has happened to me.
     
  19. Marcel

    Marcel Well-Known Member

    Joined:
    Sep 19, 2006
    Messages:
    6,976
    Likes Received:
    570
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Bioinformatician
    Location:
    Dordrecht
    So do any of you guys use Firefox as a browser? Maybe you could install firebug and press f12 when it happens? Firebug has a console giving you all the errors while loading. Could be helpful. I till think it is a cache thing.
     
  20. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,610
    Likes Received:
    1,452
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    I use the net browser. No problems so far.
     
Loading...

Share This Page