I can't get in!!

Discussion in 'Errors / Problems' started by Njaco, Jan 21, 2008.

  1. Njaco

    Njaco The Pop-Tart Whisperer
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    23,053
    Likes Received:
    994
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Animal Control Officer
    Location:
    Southern New Jersey
    I'm having a problem opening the Aviation thread mainpage. It doesn't load or a get a blank white page.

    I have no problems going into other pages like 'Politics' or 'Aviation Videos' and there is no problem with the specific threads in that section like 'Best Fighter...', etc. Just can't load the page showing all the threads for that section.

    I have noticed that that page usually has the most people viewing in that section and was wondering could this be it? Or is it something on my end? My PC does act strange at times.
     
  2. DerAdlerIstGelandet

    DerAdlerIstGelandet Der Crew Chief
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Nov 8, 2004
    Messages:
    41,768
    Likes Received:
    684
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A&P - Aircraft Technician
    Location:
    USA/Germany
    Not sure what is going on. I am not having this problem.
     
  3. Njaco

    Njaco The Pop-Tart Whisperer
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    23,053
    Likes Received:
    994
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Animal Control Officer
    Location:
    Southern New Jersey
    I get the feeling its my stupid PC. Just had the same problem trying to get here. I've also had it happen when posting to a thread but not as blatant as the Aviation thread. I gotta upgrade to Windows 95. :oops:
     
  4. timshatz

    timshatz Active Member

    Joined:
    Mar 29, 2006
    Messages:
    4,441
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Occupation:
    MGR
    Location:
    Phila, Pa
    Windows 95? Might want to push through to XP or something like that. If you are below 95, it may not be supported by the systems out there.
     
  5. seesul

    seesul Active Member

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Messages:
    3,519
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Zlin, Czech Republic
    Home Page:
    Think the problem is really in your PC. Which kind of operation system do you use now when you wanna go to Windows 95, which in fact is archaic today. XP operation system would work fine...
     
  6. Njaco

    Njaco The Pop-Tart Whisperer
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    23,053
    Likes Received:
    994
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Animal Control Officer
    Location:
    Southern New Jersey
    Sorry guys, poor joke. I'm running XP with AOL optimized. Like I said I think its the Pc but was just curious if any one else had the same prob. Thanks.
     
  7. seesul

    seesul Active Member

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Messages:
    3,519
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Zlin, Czech Republic
    Home Page:
    8) O.K. 4 U Njaco:lol:
     
  8. evangilder

    evangilder "Shooter"
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Sep 17, 2004
    Messages:
    19,419
    Likes Received:
    137
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    Network Engineer/Photographer
    Location:
    Moorpark, CA
    Home Page:
    Try clearing your cache and cookies. There might be somthing munged up in there.
     
  9. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,727
    Likes Received:
    1,524
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Probably something wrong with recent updating of XP system.Possible with HTML/PHP code.
     
  10. Marcel

    Marcel Well-Known Member

    Joined:
    Sep 19, 2006
    Messages:
    6,977
    Likes Received:
    570
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Bioinformatician
    Location:
    Dordrecht
    Maybe try and download Mozilla Firefox and use that instead of MS Internet exploder? Did you clean your PC with anti-spyware, that is also usually a problem when you cannot load a picture. Spyware fills up you band.
     
  11. timshatz

    timshatz Active Member

    Joined:
    Mar 29, 2006
    Messages:
    4,441
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Occupation:
    MGR
    Location:
    Phila, Pa
    Have you updated XP? Might be some updates needed.
     
  12. Njaco

    Njaco The Pop-Tart Whisperer
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    23,053
    Likes Received:
    994
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Animal Control Officer
    Location:
    Southern New Jersey
    Thanks all, I believe its my PC. just was wondering if anybody else had the problem before checking this hunk of junk out.
     
  13. Marcel

    Marcel Well-Known Member

    Joined:
    Sep 19, 2006
    Messages:
    6,977
    Likes Received:
    570
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Bioinformatician
    Location:
    Dordrecht
    It cannot be your PC, but it can be your windows installation. Please try an anti spyware tool like AVG spysweep (Download the free version, it's very good), cluttering the connection by spyware is a main reason why pages don't want to load.
     
  14. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,727
    Likes Received:
    1,524
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    Some days ago I encountered the similar problem.I couldn't get in some threads at all.It seemed my PC was suspended with any reaction.I had to reset it and then I cleared all cookies.It helped.
     
  15. Njaco

    Njaco The Pop-Tart Whisperer
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    23,053
    Likes Received:
    994
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Animal Control Officer
    Location:
    Southern New Jersey
    Thanks Wurger, same thing here. I did a search for the cookie file but for some reason I can't find it not in the usual place so I'm thinking some spyware or something.

    Thanks Marcel, I'm gona try that and see if any thing pops up!
     
  16. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,727
    Likes Received:
    1,524
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    I don't think it is spyware.In this case PC acts in different way.Do you use any application to look at the register file? I mean the autostart section etc...
     
  17. Wurger

    Wurger Siggy Master
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    47,727
    Likes Received:
    1,524
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    A retired military Navigator/ATC, FIS controller
    Location:
    Poland
    I use for that Regcleaner one.
     
Loading...

Share This Page