Fantastic airshow galleries

Discussion in 'Aircraft Pictures' started by Aggie08, Sep 19, 2008.

  1. Aggie08

    Aggie08 Active Member

    Joined:
    Apr 15, 2005
    Messages:
    1,012
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Occupation:
    Student
    Location:
    Texas
  2. evangilder

    evangilder "Shooter"
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Sep 17, 2004
    Messages:
    19,419
    Likes Received:
    137
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    Network Engineer/Photographer
    Location:
    Moorpark, CA
    Home Page:
    I have stood next to him at several shows. He is indeed a good shooter.
     
  3. ccheese

    ccheese Member In Perpetuity
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    12,669
    Likes Received:
    96
    Trophy Points:
    48
    Occupation:
    R E T I R E D !!
    Location:
    Virginia Beach, Va.
    Shucks !!! I can't go to this site from the work computer. Damn this "Websense" program. Will check it out when I get home.

    Charles
     
  4. Gnomey

    Gnomey World Travelling Doctor
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Nov 28, 2004
    Messages:
    41,750
    Likes Received:
    518
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Doctor
    Location:
    Portsmouth / Royal Deeside, UK
    Home Page:
    Nice shots there!
     
  5. Flyboy2

    Flyboy2 Member

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    676
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Las Vegas, Nevada
    Very nice shots indeed
     
  6. Thorlifter

    Thorlifter Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    7,907
    Likes Received:
    189
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    IT Nerd
    Location:
    Dallas, Tx Jubail, Saudi Arabia
    Really nice pics.

    Yeah Charles, websense can be a pain. It's to keep certain people from visiting too many unwanted sites. You know how I get around it. I have installed LogMeIn on my work pc and home pc. So I can remote access my home pc from work, then run IE on my home pc. That way it uses the home IP and ports for access!!!
     
  7. evangilder

    evangilder "Shooter"
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Sep 17, 2004
    Messages:
    19,419
    Likes Received:
    137
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    Network Engineer/Photographer
    Location:
    Moorpark, CA
    Home Page:
    Gotta be careful with those kind of "workarounds" though. Where I work, that would get you terminated post-haste. It all depends on the organization.
     
Loading...

Share This Page